Oferte #livemas

Hai în restaurantele Taco Bell și revendică-ți oferta preferată!

Tot ce trebuie să faci este să:

  1. accesezi site-ul de pe smartphone;
  2. citești Regulamentul campaniei Oferte #livemas;
  3. activezi una dintre ofertele de mai jos;
  4. o revendici în 15 minute;
  5. comanzi #tacogoodies la casa de marcat sau kiosk!

Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Ofertele #livemas sunt valabile în toate restaurantele Taco Bell din România, exclusiv pentru comenzile plasate la casa de marcat și la sistemul kiosk. Pentru achiziția de #tacogoodies prezintă la kiosk sau colegilor de la casa de marcat codul QR sau cel alfanumeric afișat pe ecranul telefonului după revendicarea ofertei de pe site. Ofertele #livemas sunt valabile până pe 30 iunie 2021, nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri și nu sunt valabile pentru comenzile la Taco Bell Delivery prin partenerii foodpanda, Glovo, Tazz by eMAG sau Takeaway.com. Ofertele #livemas pot fi folosite o singură dată și nu există dreptul de a solicita plata totală sau parțială a contravalorii lor. Pe un bon fiscal de comandă se poate adăuga o singură Ofertă #livemas.

Pentru mai multe detalii accesează Regulamentul campaniei Oferte #livemas.

Fii primul care află când
avem noutăţi și oferte #livemas

Lasă-ne datele tale ca să faci parte din #tacofam și să te ținem la curent cu #taconewss

Câmp obligatoriu! Numele trebuie să conțină cel puțin {{$v.nume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Prenumele trebuie să conțină cel puțin {{$v.prenume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Oraș / Localitate trebuie să conțină cel puțin {{$v.localitate.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Adresa de e-mail este invalidă!

Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, pentru scopul de a vă trimite informații cu privire la produsele și serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, vom procesa datele dumneavoastră personale: numele, prenumele, adresa de e-mail și orașul de reședință. Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoatră prealabil. Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens.

Puteți afla mai multe informații consultând Politica de prelucrare a datelor. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment în condițiile prezentate în Politica de prelucrare a datelor.

Câmp obligatoriu! Pentru a vă trimite informații cu privire la produsele, serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!