Despre noi

CALIFORNIA 1962.
O MOȘTENIRE DE DURATĂ IA NAȘTERE
După succesul pe care l-a avut cu standurile în care încânta lumea cu hotdogi și burgeri, Glen Bell și-a luat inima în dinți și a făcut lucrul care urma să cucerească oamenii de pe întreaga planetă: a deschis primul Taco Bell în Downey, California în anul 1962.

Rezultatul? Spre surprinderea tuturor, Taco Bell a devenit în scurt timp (pe bune, chiar n-a durat mult) un succes. La doar 5 ani de la deschiderea primului Taco Bell, standul lui Bell a ajuns să facă milioane de oameni din SUA să descopere, să redescopere și să se îndrăgostească de taco. Moștenirea lui Glen trăiește acum prin cele 7.000 de restaurante Taco Bell din toată lumea.

 

7000
RESTAURANTE

Trăiește prin milioanele de clienți care vizitează Taco Bell în fiecare săptămână pentru acea experiență unică pe care niciun alt restaurant o poate oferi.
Trăiește prin fiecare inovație adusă produselor. Trăiește prin zâmbetele celor care creează, servesc și se bucură de mâncarea delicioasă Taco Bell. Moștenirea lui Glen poate fi regăsită în orice lucru pe care Taco Bell îl face astăzi, mâine și mai departe de atât.

 

California Fresh Flavours operează în sistem de franciză brandul Taco Bell în România. Compania, deținută de Sphera Franchise Group, este certificată în managementul siguranței alimentare ISO 22000:2018.