CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Încă din 2018, Taco Bell susţine Asociaţia Little People România.
Prin intermediul cutiilor de donații disponibile în toate restaurantele Taco Bell din România, datorită generozității clienților noștri, donăm lunar sumele colectate către Asociația Little People România.

Înființată în 1996, asociația oferă suport psihosocial pentru copii și adolescenți din 10 secții oncopediatrice din România și Republica Moldova.

Programul se desfășoară zilnic, de luni până duminică inclusiv, fiind adaptat tuturor categoriilor de vârstă. Consecvența cu care Asociația Little People a implementat fiecare activitate terapeutică, centrată pe nevoile fiecărui pacient în parte, a adus rezultate semnificative în lupta cu boala, în acceptarea spitalizării, a adus curaj și speranță în sufletele pacienților. Nu în ultimul rând, a creat un mediu confortabil în care copiii bolnavi au avut șansa să se simtă copii, având acces la joacă, activități distractive și un mediu securizant în care să se dezvolte armonios din punct de vedere psiho-social.

Little People România este prima organizație care a standardizat la nivel național serviciile de sprijin psihologic pentru copiii bolnavi de cancer, care a pus bazele unei comunități de suport pentru supraviețuitorii de cancer – Comunitatea Temerarii, care a introdus tehnologia digitală în interiorul spitalelor pentru a fi la indemâna pacienților în procesul de educație și suport emotional. De asemenea a creat un kit terapeutic pentru fiecare dintre cei peste 2000 de copiii și adolescenți bolnavi de cancer cu care lucrează anual și cea care a lansat platforma de teleterapie pentru tinerii afectați de această boală.

Mai multe detalii referitoare la programele asociației gasești aici.