#livemas în echipa Taco Bell!

Sigur te-ai gândit că nu te poți angaja pentru că nu ai experiență și că nu ai experiență pentru că nu te poți angaja. La noi nu ai problema asta. Venim cu experiența, tu trebuie să adaugi pofta de viață, de muncă și de tacos.

Dacă rezonezi cu vibe-ul nostru, lasă-ne datele tale și te vom contacta noi.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

  Programul de lucru *

  Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, în scopul selecției candidaților pentru posturile disponibile în cadrul companiei noastre, vom procesa datele dumneavoastră personale: nume, prenume, adresa de e-mail, orașul, numărul de telefon (mobil) și datele incluse în CV-ul transmis. Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoastră prealabil.
  Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens.
  Puteți afla mai multe informații consultând Politica de prelucrare a datelor. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment în condițiile prezentate în Politica de prelucrare a datelor.

  Pentru a vă putea înscrie la unul dintre posturile disponibile în cadrul campaniei noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.

  Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizatiei noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectării datelor, după care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi șterse / distruse / neutralizate din evidențele noastre.


  Introdu codul din imagine:

  captcha

  Nu-ți cerem foarte multe și avem și beneficii pe măsură:

  Bonuri, ca să faci masă mare acasă în fiecare zi;
  Program de lucru flexibil, deci poți să-ți organizezi timpul cum vrei: full time – 8h sau 12h, part-time – 4h, 6h, weekend;
  Majorări salariale în raport cu timpul petrecut la noi: 1 an, 2 ani;
  Training-uri constante pentru dezvoltarea profesională;